Category Sales

Remote Sales Team – Asas

Okay remote sales team, secara definisinya, kita tahu la kan. Sales team yg takde office, kerja dekat mana2, asal ada phone, ada internet, available, dan juga boleh buat kerja yakni kerja sales. Fasa saya sekarang ni masih baru, dan juga…

Closing : 80/20 Rule

Mostly ramai yang dah tahu, apakah 80/20 rule. Kalau anda tak pernah dengar, atau tak berapa jelas, boleh rujuk kepada blog post ini. Contohya, 80% masa yang kita gunakan di dalam satu hari, mungkin membawa kepada 20% sahaja output harian…

Pok Nik – Closing Team dan Scaling Up

Pok Nik adalah salah seorang mentor yang bertanggungjawab mengubah mindset saya di dalam business sejak setahun yang lalu (2017). So saya nak berkongsi terus dengan anda sharing dari Pok Nik. Saya tidak ambil sebarang kredit dari perkongsian ini – boleh…